Постинг
26.01.2017 17:11 -
Омлет с кашкавал и кайма
Продукти
За плънката:
6 яйца и 40 мл. прясно мляко
200 грама кайма смес
сол,млян черен пипер, кимион, чубрица,
червен пипер, 1/4 чушка, 2 мариновани краставици, половин малък буркан гъби, около 100 гр. кашкавал, 50 мл. доматено пюре, чесън, ригън.
Смесваме каймата с кимиона, солта, чубрица, черния пипер и червения пипер. Запържваме, като към нея прибавяме предварително нарязаните чушка и гъби. Добавяме доматено пюре овкусено предварително с чесън и риган, и накрая слагаме 2 мариновани краставички. Разбъркваме в купа яйцата с млякото, разделяме сместа на две, сипваме яйцата в тиган, отгоре слагаме 50 гр. кашкавал и половината смес от каймата. И чакаме до пълната готовност на омлета. По същия начин правим и вторият омлет. Приятна вечеря 😉
За плънката:
6 яйца и 40 мл. прясно мляко
200 грама кайма смес
сол,млян черен пипер, кимион, чубрица,
червен пипер, 1/4 чушка, 2 мариновани краставици, половин малък буркан гъби, около 100 гр. кашкавал, 50 мл. доматено пюре, чесън, ригън.
Смесваме каймата с кимиона, солта, чубрица, черния пипер и червения пипер. Запържваме, като към нея прибавяме предварително нарязаните чушка и гъби. Добавяме доматено пюре овкусено предварително с чесън и риган, и накрая слагаме 2 мариновани краставички. Разбъркваме в купа яйцата с млякото, разделяме сместа на две, сипваме яйцата в тиган, отгоре слагаме 50 гр. кашкавал и половината смес от каймата. И чакаме до пълната готовност на омлета. По същия начин правим и вторият омлет. Приятна вечеря 😉
ПОГРОМ! ДВА УКРАИНСКИ КОМПЛЕКСА „ПЕЙТРИ...
РУСИЯ СПЕШНО СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ГЛОБАЛНО СЪБ...
Евроатлантизъм на Балкана
РУСИЯ СПЕШНО СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ГЛОБАЛНО СЪБ...
Евроатлантизъм на Балкана
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 2
Архив